­

KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

­

BETALNINGSALTERNATIV

Payson

Betalning med Payson. Med Payson betalar du enkelt och tryggt. Välj att slutföra köpet direkt med VISA, MasterCard och internetbank eller betala i efterhand på faktura eller delbetalning. Läs mer här: www.payson.se

Swish

Betala enkelt och säkert med Swish. Betala till Swish-nummer, 123 421 14 21
OBS! Ange alltid namn som referens vid betalning. Din vara skickas så snart vi registrerat din betalning.

FRAKTALTERNATIV

Ni kan välja att antingen få varan skickad till er eller att hämta den i vår butik i Gislaved. Om ni väljer att få varan levererad till er skickas den med DHL till ditt närmaste postombud. Vid order över 1000kr är det fraktfritt annars tillkommer en avgift på 69kr vid belopp under.

 

SAMTYCKE FÖR REGISTRERING AV PERSONLIG DATA

När du lägger en beställning hos Liza Design AB, behöver du ange personuppgifter såsom: person- eller organisationsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med genomförandet av köpet godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt avtal med dig. Kommer uppgifter att delas med tredje part? Dina uppgifter kommer att delas med Visma Spcs enligt vårt leverantörsavtal. Vi har tecknat biträdesavtal med dem. Dina personuppgifter kommer bara att lämnas ut till tredjepart när valt betalsätt kräver att vi ska skicka dessa uppgifter vidare. Inga personuppgifter säljs vidare till tredjepart. Vilka uppgifter sparas och hur länge sparas de? Vi kommer att spara nödvändig data så länge som vi är skyldiga att spara informationen enligt bokföringslagen. För att skydda dig mot bedrägerier kommer även IP-adressen att sparas. Rätten att få tillgång till mina uppgifter Du har enligt GDPR rätten att få ta del av den information som vi har registrerat. Du har också rätten att begära att informationen ska korrigeras. Kontakta oss via info@liza.se eller 0371-12718, så hjälper vi dig. Hantering av personuppgifter Om du anser att vi på något sätt inte uppfyller kraven på hur personuppgifter hanteras, kan du kontakta Datainspektionen.

­
­

ÅNGERRÄTT

Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen 14 dagars ångerrätt från och med att du har mottagit din vara. Vid ånger av ditt köp kontakta kundtjänst på 0371-12718. Observera att du måste skicka tillbaka ditt paket inom 14 dagar från det att returen är anmäld. Vi hoppas att ni gör detta så fort som möjligt från det att ni kontaktat oss. Ni står själva för returfrakten.

Ni kan förlora er returrätt om ni har gjort något av detta:

  • Använt produkten
  • Om produkten skadats på något sätt
  • Om du tagit bort prislapp eller artikeletikett
  • Om ni inte skickar tillbaka varan i sin orginalförpackning
  • Om ni retunerar skor måste det skickas i en kartong eller fraktpåse så att inget fästs på orginalkartongen!
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen